ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Кога не трябва да отговаряте на съобщенията или обажданията на мъж

Ако случаите, които са описани в тази статия, са ви до болка познати, тогава не се колебайте и вземете решение

мъж
Никой мъж не заслужава внимание, ако веднъж вече не е оправдал доверието ви

Разполагате само един живот. Затова го изживейте с радост и удоволствие!

Жените често правят грешката да отговорят на съобщение или обаждане от мъж в случаите, описани в тази статия. Затова четете внимателно. Опитайте се да не си позволявате да се случват такива неща, чиито последствия само ще ви разстроят.

Не отговаряйте на мъж, ако:

1. Ако вече сте се разделили, по негова инициатива или по ваше желание

Той ви е напуснал, а преди това не е оправдал доверието ви по какъвто и да е начин. И сега, когато най -накрая сте го преживели и почти не се сещате за него, той решава да ви напомни за себе си с обаждане или съобщение в стил: „Здравей. Как си?„. По -добре не отговаряйте, не си струва. Не започвайте да чоплите старите рани, чието заздравяване ви е отнело толкова много време и усилия.

Или ако вие сте скъсали с него, спомнете защо сте го направили. Едва ли нещо се е променило. Ако той тогава не е искал да се промени, за да не ви загуби, защо мислите, че е готов да го направи сега? Всичко вече е минало, а и в близко бъдеще може ви очаква нещо много по -добро.

2. Ако преди да ви пише, този мъж е изчезнал от живота ви в продължение на седмици

Ако вашият случай е такъв, тогава най -вероятно той просто се е отегчил и най -накрая се е сетил за вас . Или може би всички други негови опции вече са „заети“, а вие идеално се вписвате като резерва.

Не се заблуждавайте, вие заслужавате някой много по -добър – поне да ви търси по-често от веднъж на две седмици, и още повече – любим и грижовен мъж, който не може и ден без вас.

3. Ако той е показал по някакъв начин, че няма намерение за сериозна връзка

Може би ви е казал, че ви харесва и че му е добре с вас, но ако в допълнение към това, също така е казал, че сериозна връзка в близко бъдеще не е включена в плановете му, тогава е по -добре да не отговаряте на обажданията и съобщенията му. В края на краищата, ако имате нужда от нормални и зрели отношения с човек, който е готов да поеме отговорност, тогава със сигурност нямате нужда точно от него. Той просто ще ви заблуди и ще ви остави в очакване. Ще се надявате, че е на път да се промени, и че след това със сигурност всичко ще бъде наред. Но, уви, такава промяна се случва изключително рядко.

4. Ако ви пише само късно вечерта, или дори през нощта, и винаги завършва само с едно – кани ви да му гостувате, или настоява той да дойде у вас

Най -вероятно такъв мъж е просто самотен, и като знае за чувствата ви към него, иска да се възползва от тях, за да си разведри вечерта. Но ако сексът за един или два пъти при първото му обаждане не е включен в плановете ви, тогава е по -добре да игнорирате такива нощни обаждания и съобщения изцяло. В крайна сметка, след време ще разберете, че сте били използвани, но ще бъде твърде късно.

5. Ако знаете, че той има сериозна връзка с друга или е женен

Може би той е женен и от няколко месеца насам ви обещава, че ще се раздели с нея, защото „обичам само теб и отдавна нямам нищо общо с жена ми, с която ни свързват само децата“ и т.н. Или просто все още не може да избере между вас и другата жена. В този случай си направете услуга, а в същото време и него – спрете да се измъчвате и да чакате той да направи този „труден избор“. Освен това, ако е изневерил на някого с вас, тогава каква е гаранцията, че някой ден няма да направи същото и с вас? В края на краищата, както знаете, щастието не може да се изгради върху нещастието на някой друг. Затова е по -добре да започнете отначало, но с мъж, който наистина е свободен и готов за нова връзка.

6. Ако смятате, че връзката с този мъж е токсична и е лоша за вас

Ако усещате, че вашето самочувствие и самооценка са разклатени значително, след като сте започнали връзка с този мъж, ако осъзнавате, че сте в постоянен стрес и всичко това ви носи повече нерви, отколкото щастие, тогава е по-добре да прекратите такава връзка възможно най -скоро. И не отговаряйте повече на неговите обаждания или съобщения. Така ще бъде по -добре, защото връзката с любим човек не трябва да бъде източник на болката, а напротив – трябва да ви носи радост, щастие, мир и увереност в себе си и онова, което предстои.

Ако случаите, които прочетохте, са ви познати до болка, тогава не се колебайте и затворете тази страница. Живейте живота си спокойно, с радост и удоволствие. И най -важното – с някой, който не само наистина ви обича и цени, но е положил и немалко усилия да заслужи вашата любов и уважение.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *