Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Не пийте вода по време на хранене: основен закон за здравето на д-р Неумивакин

Иван Павлович вярва, че повечето здравословни проблеми се дължат на птоза (увисване) на червата и неправилен прием на храна

Неумивакин
Иван Павлович Неумивакин

Причината за много здравословни проблеми се намира в червата, смята д-р Неумивакин. Но когато лекуват заболявания, лекарите не обръщат внимание на почистването на тялото. Много от тях, а и самите пациенти пренебрегват значението на чревната шлака.

Защо не може да пиете вода или други течности, докато се храните? Течността намалява концентрацията на стомашния сок, в резултат на което се увеличава времето за смилане на храната. А месото и зеленчуците от салатите просто започват да гният в стомаха.

Според лекаря храната и водата трябва да се разделят, без да се консумират едновременно

„Ако отпиете поне една глътка по време на хранене или веднага след хранене, никога няма да сте здрави! – уверява лекарят (източниците, от които са взети думите на Неумивакин, са дадени в края на статията). – Рано или късно се появяват проблеми и болести, които стават хронични, а от там и животозастрашаващи. Това е положението, след което никой и нищо не може да помогне.“

„Когато бях на 52 години, официалната медицина ме осъди на практика на смърт“, казва Неумивакин приживе. – И ме изписаха да умра у дома… Почти не можех да ходя. Кръвното налягане се повиши, тромбофлебитът проблемен, на крака ми започна гангрена… Аз съм военен, дадоха ми билет за санаториума в Адлер. И се борих там месец и половина за живота си, започнах да търся откъде идват болестите… И осъзнах, че е необходимо да се прочисти тялото”.

Според Неумивакин целият му дългогодишен медицински опит е довел до създаването на система за подобряване на здравето на летците и космонавтите.

Сергей Корольов поискал от Неумивакин да разработи проста и ефективна техника, която да позволи на пилотите да поддържат работата си в продължение на много години без хапчета и операции. И лекарят я създал!

Лекарят разбрал, че повечето от нашите заболявания се дължат на факта, че храната буквално гние в червата

Не пийте течности по време на хранене

Въпреки това, при лечение на различни заболявания, нито един лекар не обръща необходимото внимание на начина на хранене, на принципите, на диетата. Почти няма лекари, които да говорят за храненето, или ако има такива специалисти хората не ги посещават, не се консултират с тях. Какво толкова има да се говори за яденето – аз си знам, казват те…

Дъвчете вместо да пиете

„Трябва да дъвчете всяко парче храна, докато стане каша, а не да го поглъщате на парчета“, съветва Неумивакин. – И в никакъв случай не пийте! Тъй като течността намалява концентрацията на стомашния сок и увеличава времето, необходимо за смилане на храната. Месото в стомаха започва да гние, повярвайте ми. Аз съм хирург, виждал съм го, усещал съм я, вонята е ужасна… И заради това черният дроб отказва – нашият филтър, той се запушва. И в тази кал се размножава цялата патогенна флора.“

Според лекаря пиенето трябва да бъде не по-рано от 2 часа след или 15 минути преди хранене. И като цяло, третирайте водата не като спомагателна напитка, а като пълноценна храна.

„Сега всички казват„ пийте течности“, но никой не казва какъв вид“, продължава Неумивакин. – Не кафе, не сокове, не чай, а чиста вода! Трябва да пиете един и половина литра вода на ден.“

Според Неумивакин водата е храна номер едно

Веднага щом почувствате глад, изпийте чаша вода. Водата не само насища клетките с течност, но и премахва токсините от тях, което има благоприятен ефект върху здравето.

Съветите и цитатите на Иван Неумивакин са взети от неговото интервю от 1992 г. „Системата за възстановяване на тялото според Неумивакин (Youtube канал„ Съветска телевизия. ГОСТЕЛЕРАДИОФОНД на Русия “), както и от интервю с„ И. П. Неумивакин Познайте законите на здравето “(YouTube канал„ Οι άνθρωποι μετανοήσουν “).

Dr.Silver NEW
Пригответе си сребърна вода в домашни условия с уреда Dr. SILVER

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *