Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Профилактични съвети при хемороиди

Хемороидите представляват разширение на кръвоносните съдове в областта на ануса. От хемороиди боледуват по често мъжете.

Съвети за предотвратяване на хемороидите:

–          Съвет 1: Лекувайте запека! Много важно за предотвратяването на хемороидите е осигуряването на редовна дефекация.

–          Съвет 2: избягвайте физическите усилия, свързани с повишаване на налягането в корема! Избягвайте да вдигате тежести, тежката физическа работа.

–          Съвет 3: не водете заседнал живот! Заседналия начин на живот, стоенето по 8 часа на стол може да бъде фактор за появата на хемороиди. Продължителните застоявания в еднакво положение водят до увеличаване на притока на кръв в тазовата област.

–          Съвет 4: Не преяждайте! Честото преяждане също може да бъде причина за появата на хемороиди.

–          Съвет 5: Не употребявайте големи количества алкохол, пикантни и лютиви храни! Употребата на големи количества алкохол и пикантни и лютиви храни може да доведе до появата на хемороиди.

–          Съвет 6: Избягвайте горещите вани и сауната.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Профилактични съвети при хемороиди

  1. Pingback: 3 бързи и ефикасни идеи против хемороиди | ПО-КРАСИВИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *