Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Демир Бозан ми помогна срещу световъртежа

Демир Бозан Здравейте. Казвам се Гинка Димитрова и съм от Смолян. Искам да споделя как Демир Бозан ми помогна при здравословни проблеми.

Работя като шивачка в местна фирма от дълги години. Вече съм на 49 и зрението ми не е като едно време, което се отразява и на работата ми. Сложих очила, но по някаква причина започна да ми се гади от тях и имах световъртеж. Лекарката, при която ходих, намали диоптрите, прегледа ме пак, но световъртежа остана. Накрая ми препоръча да не си натоварвам зрението много, но в моята работа това е просто невъзможно.

Както се оплаквах един ден на колежка, че май ще напускам, заради проблемите с очите, тя ме попита дали съм пробвала да пия Демир Бозан. Дори не бях чувала за него, но тя ми предложи да ми донесе да го опитам. Не вярвах, че ще помогне, но се съгласих.

Даде ми 5-6 пакетчета, тя за простуда го пиеше и ми каза да го пия по три пъти на ден. След първите няколко дни ми олекна, чувствах се по-бодра, а на втората седмица и гаденето взе да преминава. Попитах я откъде го купува, а тя ми каза, че го поръчва от интернет. Помолих я и на мен да поръча да пробвам с него. Пиех го редовно и след седмица гаденето съвсем премина, забравих за световъртежа, а след месец-два спрях и очилата да нося постоянно.

Чувствах се по-бодра, жизнена и работоспособна. Благодарение на Демир Бозан, започнах да се чувствам добре и съм отново жизнена и енергична.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *