Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Може ли да се избавя от полипите в стомаха?

Вече два пъти хирурзите ми изрязват полипи от дебелото черво. Последният път лекарят ми каза, че остава висока вероятност за нови полипи. Възможно ли е да имам онкологична болест лечител. Моля, обърнете внимание на моята молба: мога ли да се избавя от полипите завинаги и ако да, как?

Мария Иванова – Кюстендил

Вие страдате от вяли и възпалени черва,’оттам идват полипите. Здравите черва са основата на здравия органи­зъм. Именно в тях се изра­ботват здравите клетки и се обновява целият организъм. Ако нормализирате тяхната работа, то и останалите ор­гани ще „последват“ примера им за здраве, младост и дълголетие. Ако нямате въз­можност да се подложите на пълен курс за обновяване на целия организъм, ви препо­ръчваме една простичка, но много ефикасна рецепта, ко­ято ще помогне да се борите и с полипите.

Много е важно през пе­риода на лечение да употре­бявате най-вече жива храна – това са продукти, които не са преминали термообработка: зеленчуци, плодове, чиста вода. Не оставяйте полипите без лечение, защото като, нищо могат „да прескочат“ от червата на някой друг орган. За да не се случи, е нужен комплексен подход за изле­куване. Ето и рецептата.

Изчистете две листа от алое от кожата, смелете и добавете 300 г топъл мед. Оставете за едно денонощие. След това приемайте по една супена лъжица, един час преди ядене, но преди това нагря­вайте на водна баня, докато сместа се втечни. Когато ле­карството свърши, прекъснете за две седмици и отново си пригответе. И така, докато се излекувате напълно.

За Lekuva.net – вестник „Доктор”.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Може ли да се избавя от полипите в стомаха?

  1. Rex каза:

    Направете си няколко клизми с изпарена урина и всякакви полипи, слуз, паразити и бенки ще изпаднат от вас. И не се плашете от това, което ще видите в тоалетната чиния.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *