ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Цирозата е нелечима

Ако възпалителни­те процеси в черния дроб продължават дъл­го време, те водят до възникване на срас­твания и постепенно органът губи своите функции.

В ранен етап на тази болест човек се чувства слаб и уморен, получава кожен сърбеж и зачервяване, отслаб­ва, страда от безсъние и болки в корема.

Задълбочената не- лекувана цироза се ха­рактеризира с опадане на косата и поява на кръвоизливчета под кожата. Възникват отоци, болният по­връща кръв, страда от диария, има жълтеница, отслабва и дори се на­рушава психиката му.

Уврежданията на черния дроб при циро­за са необратими. Ако продължи да се разви­ва по-нататък, човек умира.

Основна причина за смърт като последи­ца от злоупотреба с алкохол е смъртта от цироза. Ако обаче бо­лният се откаже от спиртните напитки при начинаеща цироза, това ще остави все още някой здрави час­ти от черния дроб и.; той ще продължи да живее.

ВНИМАНИЕ!

За да предотвратите тези страшни последици, въобще не, употребявайте алкохол или ако го правите все още-се откажете докато е време. Най-важното, което трябва да знаете е това, че алкохолната чернодробна болест се развива при редовна употреба на алкохол. Тази болест може да увреди много по-бързо женския организъм, отколкото мъжкия.

За Lekuva.net – вестник „Доктор”.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *