БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

38-годишна американка отслабна, използвайки силата на мисълта

Жената уверява последователите си в своя блог и Инстаграм, че благодарение на правилните мисли е загубила пет размера за по-малко от година!

отслабна
Хедър Джоунс отслабна, благодарение на силата на мисълта

Нова година за мнозина е причина да започнат нов живот. Някои мечтаят за по-добра работа, а други да отслабнат. Една 38-годишна американка изпрати своята молба до Вселената и успя да извая фигурата си с помощта на … силата на мисълта!

Всичко започнало след трагичната смърт на нейният приятел. Хедър Джоунс изпаднала в дълбока депресия и почти година не станала от леглото! По време на емоционалната си хибернация тя натрупала много излишни килограми.

В един момент 38-годишната Джоунс осъзнала, че е време да се стабилизира и започнала да овладява техниката на емоционалната свобода. Емоционална свобода означава човек да освободи себе си от негативизма и да не позволи на емоционалния дискомфорт да го завладее.

След като техниката проработила, Хедър решила, че ще опита да се освободи емоционално, в резултат на което овладяла уникална техника за отслабване, благодарение на която успяла да се втали с 5 размера за девет месеца!

Трудно е за вярване, нали?

Но Хедър настоява, че нейната техника работи на 100 процента. Тайната на техниката на Джоунс се крие в това, че трябва да си представяте себе си стройни всеки ден и да настроите мислите си към идеала, който искате да постигнете.

Както повечето от вас навярно знаят, съществува един вид алтернативна медицина, при която специалистите облекчават хората от емоционални блокажи и физическа болка. Техниката е подобна на акупунктура, но вместо игли се използват върховете на пръстите.

Всеки път, когато Хедър започвала да мисли за ядене на нещо вредно, тя упражнявала лек натиск с пръсти върху определени точки на лицето и ръцете си, като в същото време не спирала да мисли за идеалното тяло, което искала да има. Съдейки по споделеното от нея, само за няколко минути гладът изчезвал!

Дори самата Хедър била изненадана от резултата

Затова тя напуснала работата си като фотограф и решила да създаде собствен блог за „обучение на ума“. https://the-brain-trainer.teachable.com/

„Аз самата станах нова. Без борба или стрес. Преди се борех с тялото си и опитвах различни диети, както и тренировки. Но, както се оказа, трябва да погледнете по-навътре, да влезете дълбоко в себе си. Затова реших да започна с мислите. Започнах да мисля за фигурата си, за здравето и защо тялото ми не отслабва. Говоренето със себе си всеки ден и промяната на мислите ми помогнаха! Сега помагам и на други хора, използвайки техниката за препрограмиране на мозъка. И това работи! Лесно и без усилия, възстановявам тялото си. Излишното тегло си отива, стопява се и вие започвате да обичате себе си. Това е свободата!“, споделя емоциите си Хедър.

Днес тази 38-годишна американка не се ограничава до храната, а е променила отношението си към храненето като цяло. Емоционално освободена, Джоунс вече не се нуждае от кифли, пица и друга нездравословна храна. В резултат на това Хедър се „смалила“ от размер 18 на размер 8.

Експертно мнение

Мирон Шакира, експерт в Академията за отслабване „1 Fit chat, обяснява как работи емоционалното отслабване.

Всъщност тук няма чудо. При стрес количеството на хормона кортизол се увеличава. Кортизолът върши своята работа при нормална концентрация, но в излишък създава колосални предпоставки за наддаване на тегло: нарушава съня, стимулира глюконеогенезата (преработката на входящия протеин и собствената мускулна тъкан в глюкоза, от която се образуват мастни резерви), увеличава се апетита и така нататък. Достатъчно е да се нормализира нивото му и всичко ще си дойде на мястото.

Мирон Шакира преди и след собствената си трансформация

Как се нормализира кортизола? Това е друга история. Това не е трудно. В случая с Хедър тя просто си е поставила за цел да спре да се тревожи излишно. И е успяла.

Натискът върху определени точките е техника, обяснена преди повече от 10 години от двама невролози, които свързват това с префронталната кора на мозъка, която, когато нивото на глюкозата в кръвта намалее, започва да работи, нарушавайки контрола на зоната на волята и с прости съзнателни движения се включва отново. Има редица стъпки, които можете да предприемете, за да премахнете силния апетит за забранени храни в момента! И онова, което Хедър Джоунс е направила, е само една малка част от тях. Особеното в случая е, че тази техника има успех само ако човек наистина промени отношението към храната и собственото си тяло. Насила и с уроци не винаги се получава.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *