БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Смайлин връща усмивката и прогонва лошите мисли!

Новата хранителна добавка Смайлин:

  • Връща доброто настроение

  • Помага при досадно безпокойство и паник атаки

  • Е ефективна при честа тревожност и умора

Смайлин е уникална комбинация от четири съставки, съчетаваща мъдростта на индийската народна медицина, със съвременните подходи към здравето. Четирите съставки атакуват по четири различни механизма проблемите свързани с депресия, тревожност, безпокойство, подтиснатост, безсъние, както и синдром на прегарянето (burnout syndrome) особено характерен за хората работещи в условията на стрес и напрежение. Смайлин връща усмивката на вашето лице.

Смайлин помага за справяне с депресията, тревожността, безпокойството, паник атаките и безсънието с помощта на следните билки:
Ашваганда

Ашваганда е древна билка с множество ползи за здравето. Позната е още като Индийски женшен и е една от най-важните билки в Аюрведа, форма на алтернативна медицина базираща се на Индийските принципи за лечение в унисон с природата. Открита е преди повече от 3000 години и се използва за успокоение при стрес, намаляване на тревожността и безпокойството, повишаване на енергийните нива и подобряване на концентрацията, повлиява безсънието, а също така се използва за намаляване на симптомите на депресия.

Родиола розеа

(Rhodiola Rosea) е билка, която расте в студени планински региони на Европа и Азия. Класифицира се към групата на адаптогените, което означава, че помага на тялото да се адаптира към стрес и изтощение. Съдържа повече от 140 активни съставки, като най-потентните от тях са розавин (rosavin) и (salidroside). В Русия и Скандинавските страни се използва от векове за лечение на депресия, тревожност и безпокойство, както и хронична умора. Ефекта при депресия се сравнява с този на моноаминооксидазните инхибитори (лекарства широко използвани за лечение на депресия).

Пасифлора

(Passion Flower) е пълзящо, увивно растение срещащо се югоизточните региони на Съединените Щати, Централна и Южна Америка, което е донесено в Европа от конкестадорите през 16 век. От древността се използва от коренното население на Американските континенти като седатив. Препоръчва се за повлияване на симптоми на безпокойство, тревожност и безсъние.

Лавандулата

Лавандулата се асоциира най-често с приятния си аромат и красивите си цветове. Древните персийци, гърци и римляни са вярвали, че лавандулата пречиства тялото и съзнанието. Използва се за повлияване на симптомите на безпокойство и тревожност. Влияе благоприятно и на някои гастроинтестинални симптоми, като гадене и подуване на корема.

Смайлин се препоръчва по една капсула дневно, приета преди хранене. Пълният ефект се очаква да настъпи между 3та  и 6та седмица. Продължителността на приемане зависи от състоянието, но е добре да се приема не по-малко от 2-3 месеца.

Не се препоръчва на деца, бременни и кърмещи жени. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразнотохранене. Да се съхранява на място недостъпно за деца.

Смайлин е 100 % билкова комбинация с максимално ефективна концентрация от билките ашваганда, пасифлора, родиола розея и лавандула за борба с депресията и натоварената психика

Поръчайте на телефони: 02 822 03 12, 0876 766 800 или използвайте бутона за поръчка по-долу.

смайлин депресия
Смайлин – връща усмивката на вашето лице

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *