Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Открих Демир Бозан и изхвърлих лекарствата в коша

Демир БозанПривет! Аз съм Петко Каравелов и съм от Клокотница. На 47 години съм и желая да разкажа как най-сетне захвърлих гадните лекарства в коша. Дължа всичко на Демир Бозан.

Миналата година кризата принуди съпругата ми да замине в Англия на бригада за бране на ягоди, но след няколко месеца раздяла, тя ме прежалила и си намерила нова любов. Господинът бил богат и тя престанала да се притеснява за парите и да работи като роб.

Първоначално си пишехме по Скайп и тя ме залъгваше, че ще се върне и всичко е временно, но в един момент разбрах от познат, че вече са заживели заедно. Преживях го много тежко и се затворих в стаята си с единствените си приятели – компютъра и телевизора. Почнах да се храня само с „боклуци“ и да пия лекарства. Престанах да комуникирам с хората, защото нямах вяра на жените. Изпаднах в депресия и качих 30 килограма, от което започнах да се притеснявам.

Преди два месеца майка ми влезе в стаята ми и ми каза: “Стига си потъвал в забвение и нищета. Вземи се в ръце!”.

Една нейна приятелка й била препоръчала да ми купи Демир Бозан и тя, милата, въпреки че има финансови проблеми, не се поколебала, за да ми помогне. По време на всяко ядене ми приготвяше чайчето в продължение на тези два месеца и вече има резултат. Благодарение на Демир Бозан престанах да тъжа и да търся утеха във виртуалното пространство. Станах по-приветлив за хората и дори си намерих истински приятели.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *