Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Къпина премахва разширените вени

Връзка пресен пелин се счуква и се смила, взима се една супена лъжица от дрогата която се смесва с една кафена чаша кисело мляко.  С тази сме се намазва парче плат което се налага на вените през цялата нощ а на сутринта се сваля. Това се прави 4 вечери и след това се почива и пак се повтаря докато преминат болките. Вместо пелин може и със каша от счукана обикновена папрат.

Корени от къпина 200 г, стъбла от хвощ 50 г. От тази смес се взимат 2 супени лъжици и се варят в 500 мл вода и се варят 10 минути. Пие се 3 пъти на ден преди хранене. През време на това лечение вените се налагат със счукани листа на див кестен.

Болните участъци се мажат сутрин и вечер със ябълков оцет, едновременно по време на храна сутрин и вечер се пие чай от шипка.

Взимат се 20 г кори от бреза, 20 г кори от дъб, 20 г плод от див кестен, 50 г полски хвощ, 50 г клиновиче, 100 г корен от къпина, 100 г корени от ревен и 30 г цвят от бял смил. 2 супени лъжици от сместа се варят в 500 мл вода 5 минути. След прецеждане се пие 4 пъти на ден преди хранене като отделно вените се налагат със счукани листа от див кестен.

Листа от живовляк се счукват и смилат добре и се налагат вечер върху вените, като се прави превръзка, на другата вечер се прави нова превръзка.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *