Как може да се пречисти кръвта?

Един от най-важните етапи на детоксикацията е пречистването на кръвта – своебразно превозно средство, което доставя хранителни вещества до всяка част на тялото. В съвременната меди­цина има много начини да възвърнете ефективната й работа.

Например, вътресъдово лазерно по­чистване, т.е. облъчване с червена свет­лина оптичният вълновод в този случай се въвежда директно във вената).

Съществува още и хемосорбция – в този случай кръвта преминава през филтър с абсорбиращи материали (на­пример активен въглен), който попиват токсините. Но най-универсалният метод е плазмаферезата. Във вената се поставя малка игла, по която се извежда кръвта, а специална апаратура, проектирана на базата на нанотехнологиите, филтрира, а след това връща обратно; чистата плазма, вече без вредни вещества. За да се отървете напълно от натрупаните в кръвта отпадъци, ще са ви нужни около пет процедури.

ЕКСПЕРТНО МНЕНИЕ

Показания за детоксикация на орга­низма: лошо функциониране на стомаш­но-чревния тракт (запек, подуване на корема, колити и т.н.) и на черния дроб вследствие на употребата на алкохол и антибиотици; отравяне, дисбактерирза, жлъчни дискинезии, нарушена обмяна на веществата, наднормено тегло, не­здравословен начин на живот, хронична умора и стрес; фиброзен стадий на целулита, кожни проблеми, алергии. Всяка програма за детоксикация трябва да се прави само по лекарско предписание и под контрол в здравните центрове. Системата за почистване на организма винаги се подбира индивидуално, въз основа на здравословното състояние, възрастта, заболяванията и противопоказанията.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Как може да се пречисти кръвта?

  1. Pingback: Синдромът на токсичен шок е сериозен вид отравяне на кръвта | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *