Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Стрии се пренахват с тези ефикасни рецепти

Стрии могат да бъдат описани, като линии по повърхността на кожата, с неприличен оттенък. Тези линии са главно в областта на корема и под пъпа, но може да се появят и върху бедрата и гърдите. Бременността е една от най-големите причини за появата на стрии, но може да се появят стрии и от бързата загуба на тегло, бърз растеж /при младите хора/, наследствени фактори и стрес.

Съществуват някои естествени средства за премахване на стрии, които са описани по-долу:

Един от най-простите, но и най-ефективни начини за премахването на стриите е втриването на лавандулово масло по три пъти на ден на местата на които са се появили стриите.

Друго средство е втриването на масло от Алое Вера на местата, където има. Ефектът от тях е, че стриите първо изсветляват, а след това изчезват напълно.

Приготвя се смес от седем капки лавандулово масло, десет капки масло от лайка и по десет капки масло от авокадо, сладък бадем и жожоба. Стази смес се прави масаж на засегнатите места веднъж дневно.

Консумирайте семена и ядки, които съдържат цинк. Те ще се окажат ефективни при премахване на стрии.

В миксера, смесете ½ чаша зехтин, ¼ чаша алое вера гел, 6 капсули витамин Е и 4 капсули витамин А. Прилагайте от тази течност на засегнатите места. Сместа може да се съхранява в хладилник, но не повече от една седмица.

Разтривайте засегнатите области със смес от кайсии и мед. Това премахва стриите.

Какаовото масло е от полза при лечение на стрии. Нанасяйте го два пъти на ден, сутрин и вечер. Това ще помогне за премахването на нежеланите стрии.

Втриването на суров белтък на местата засегнати от стрии е много ефикасен за премахването им.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 2 до “Стрии се пренахват с тези ефикасни рецепти

  1. Алиса каза:

    >>>Kонсумирайте семена и ядки, които съдържат цинк. Те ще се окажат ефективни при премахване на стрии.<<<
    Това сте писали за стрий да се консумира за да се махнат.Може ли да се мажа с крем който съдържа цинк и ще ги премахне ли.
    Послепис: за колко време ще ги махне ако се мажа с крем който съдържа цинк?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *