Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Свободното време трябва да ви носи удоволствие

Свободното време трябва да ви носи удоволствие
Активният, разнообразен живот е друг важен терапевтичен фактор. Проучванията показват,че “лошите” кръвоносни съдове най-често засягат жените, които живеят скучно и монотонно.
Разкъсвайте веригата “дом-работа-магазин-дом-работа…”и вмъкнете в нея нови елементи. Планирайте деня си така, че да имате време за почивка. Искате ли да се чувствате добре? Научете се как да се отпускате.
Спете най-малко 8-9 часа на денонощие. Трудно е да нормализирате работата на кръвоносните си съдове, ако лишавате организма от достатъчно сън. По време на сън протичат важни процеси на възстановяване и саморегулиране на организма. Наслаждавайте се на всеки нов ден.
Внимание!
Информацията за размишление: 80 % от всички болни от нервно-циркулаторна дистония са скептици и песимисти. Не без основание някои учени сериозно обмислят дали не е по-добре това съдово заболяване да се причисли към неврозите. Постоянният страх, съмнението, недоволството към себе си и другите са много вредни за здравето. Премахнете ги от живота си и ще забравите за проблемите си с кръвоносните съдове.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *