ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Стоян споделя: АЛКАЗАКС БИО ме отърва от мъчителните киселини в стомаха

Стоян от гр. Смолян разказва как e преборил стомашните киселини с АЛКАЗАКС БИО

Стоян от гр. Смолян

Проблемите ми започнаха преди 3-4 месеца. Забелязах, че доста по-често получавам стомашни киселини, започнах да се чувствам като парцал през целия ден без да има видима причина за това. Първоначално си казах, че е нещо временно или съм настинал, но се оказа, че не съм прав.

Минаха 3 седмици, а киселините продължаваха, енергия все така нямах и станах ужасно раздразнителен. Мразя да ходя по доктори и гледам да го избягвам колкото е възможно. Проблемите обаче започнаха да пречат на работата ми, умората и липсата на енергия през деня се отразяваха на продуктивността ми. Тогава най-накрая реших да се консултирам с личния си лекар.

След като му споделих как се чувствам и ме прегледа набързо, ме посъветва да си направя ph тест, за да разберем каква е киселинността в организма ми. Послушах го и още същия ден отидох и си купих ph лентички.

Замервах ph-то си в продължение на 3 дни и резултатите изобщо не бяха в норми. Според лентичките ph-то ми бе доста завишено. При следващата консултация с лекаря той ми каза до какво може да доведе високата киселинност. Каза ми, че ако не взема мерки, това може да доведе до сериозни проблеми с бъбреците, стомаха и дори рак, защото раковите клетки се развивали във високо киселинна и бедна на кислород среда.

Думите на лекаря много ме уплашиха и започнах да взимам мерки по въпроса веднага. Всяка сутрин пиех сок от лимон и се наложи да се лишавам от много от любимите си храни. Да спазвам диетата се оказа много по-трудно, отколкото съм предполагал. Тогава реших да се разровя в интернет за нещо, което да ми помогне. Така попаднах на хранителната добавка АЛКАЗАКС.

Поръчах си 1 опаковка и започнах да пия добавката всеки ден. Месец след като стартирах лечението си с добавката, оплакванията от умора и киселини бяха изчезнали.

Продължавам да пия АЛКАЗАКС БИО и сега, а ефект определено има. Резултатите от последните замервания на ph-то ми са в норма. Препоръчвам го на всеки, който трябва да алкализира организма си спешно!

Алказакс Био – иновативна добавка за алкализиране на организма!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *