ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ВЕРНОСТТА САМО КЪМ ЕДИН ПАРТНЬОР Е НАКАЗАНИЕ КЪМ САМИЯ СЕБЕ СИ

Авторите на нова книга за секса поставили под съмнение твърдението, че човекът е моногамно същество. По тяхно мнение верността само към един партньор е наказание към самия себе си, към любимите хора и към децата.

Анализирайки съществуващата литература за историята на интимните отношения, авторите на книгата „Залезът на секса“ уверяват, че преди човек да започне да се занимава със селскостопанска дейност и да се обзаведе с частна соб­ственост, т.е. преди около 10 000 години, хората са живеели в полигамии отношения. Те се занимавали със секс с много партньори и са отглеждали заедно децата си.

Като един от многобройните примери авторите прилагат половия живот на нашите близки роднини – маймуните. Струк­турата на техните гениталии прилича на тази на човешките полови органи.

При горилите един самец обикновено обладава няколко самки, а самките и самците-шимпанзета непрекъснато сме­нят своите полови партньори.

Авторите на книгата описват Дарвин като 30-годишен девственик, който защитава своите викгориански възгледи и се опира на науката за своето виждане за човешката сексуалност. Самият Дарвин би изпаднал в ужас от подобна теория – за вродената моногамност на човешкия род. Според авторите идеята за безцеремонната сексуална жена би могла да подкопае цялата негова теория, коментират специалистите от в-к „Доктор”.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *