Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Един път боледувах от отит, но ще помня цял живот

Затова вземам мерки да не се повтори болес­тта. Сама си съставих правила, като най-важното е да не се простудявам, да не допускам вятърът да продуха ушите ми. Вярно, че човек не може да живее затворен, но все пак трябва да се научи да се пази. Освен това си имам народно средство за всеки случай – ако започне „да пращи и да пука“ в ухото ми, или пък получа лека „стреляща“ болка. Това мое лекарство ми е помагало неведнъж. Предлагам го на вас и вашите читатели. Сигурно има много хора, които са пострадали от тази много неприятна болест – отита.

Купете си или сами си пригответе 40-процент- на настойка от прополис. И винаги се я дръжте в домашната аптека.

Смесете една част от прополисната настойка с 4 части растително масло или зехтин. Разклатете добре, докато се получи емулсия със светлокафяв цвят с приятен аромат. Преди употреба разклате­те, натопете в сместа две марлени тампончета и поставете в ушите за по един час. Провеждат се общо 10-12 процедури през ден.

Лечението е много ефикасно. Подходящо е и за възрастни; и за деца. Но не когато отитът вече се е развил, а преди да се появят първите признаци.

Лечението е подходящо и за профилактиката глухота. Така ми казва моят дядо, който ме научи как да си приготвям това лекарство.

Споделя опита си пред в-к „Доктор” – Тянка Димова, Пловдив

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *