Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какво помага при левкоплакия на шийката на матката?

Моля да ми отговорите как се лекува левкоплакия на шийката на матката, колпит идистрофични изменения на епитела? Това е диагнозата на моята дъщеря, която е на 30 години. Лекуваха я, обгаряха я, но няма резултат.

Добринка Попова, Русе

Левкоплакията на шийката на матката е сложно заболяване, макар че протича безсимптомно. Често то свидетелства за имунни изменения и за нарушения във функциите на яйчниците. Но може да е резултат и от въздействие на херпесния или папиломния вирус върху шийката на матката. Не са изключени и химични, и травматични въздействия. ЛЕВКОПЛАКИЯТА Е СЕРИОЗНО ЗАБОЛЯВАНЕ И ВИЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТНЕСЕТЕ ОТГОВОРНО КЪМ ЛЕЧЕНИЕТО Левкоплакията се развива от еро­зия и представлява уплътнение на шийката на матката във вид на бяло петно. Все оше се спори дали това е доброкачествен или злокачествен процес. Затова трябва да се отнесете сериозно към лечението.

Първо, изключете стреса. В про­дължение на 10 дни преди сън вдиш­вайте валерианови капки, след това използвайте възглавнички, пълни със сушени билки и корени.

Второ, жената трябва да повиши самочувствието си, потърсете начин да практикувате автотренинг.

Следващият етап е да лекувате хроничното възпаление на лигавицата плюс хормонална терапия – така ще се възстанови нормалният фон, макар и за една-две години.

Дъщеря ви трябва да се храни раци­онално, с „живи“ продукти. Повече пло­дове, зеленчуци и зърнени продукти.

Нека се заеме и с физкултура на чист въздух.

Разбира се, редовно да посещава гинеколога си.

ОТ ДРУГА ГЛЕДНА ТОЧКА

Уважаема г-жо, разочарованията в живота на една жена, обидите й от мъжете – ето това води до гине­кологични заболявания. Отначало се започва с постоянни възпаления на лигавицата, а след това се стига до по-дълбоки увреждания на тъканта във вид на дистрофични изменения на епитела.

НАШИТЕ ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ СА:

добро самочувствие, спокойствие, своевременно лечение и нормализиране на цикъла. И никаква паника, всичко е във вашите ръце, предупреждават специалистите от в-к „Доктор”.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *