Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечебни рецепти от природата при нервна слабост и неврастения

Употребяване на ябълки в по голямо количество. Ябълките съдържат енергии, които премахват нервната слабост и главоболието.

Сутрин да се тури една кофа или котел с вода да се пече на слънце до 1 часа следобед, тогава човек да се облее с тази слънчева вода. Хубаво е такива обливания и да практикува и здравият през лятото. А болният от нервна слабост може да прави по 2 обливания на ден.

3 пъти в седмицата, вечерта, измиване с топла вода на следните области, кръста корема, слабините и горният край на бедрата. Ще се намокри кърпа с мокра вода и ще се измива тази област. Разстоянието от коленете до 25 сантиметъра над коленете се оставя сухо, за да има реакция. Това измиване усилва кръвообращението и усилва силите на организма.

Всяка вечер измиване на краката с топла вода.

Всеки ден упражнения за дълбоко дишане сутрин, обед и вечер по 6 пъти а после и 9 пъти.

Вегетарианска храна и то питателна.

Сутрин обед и вечер по 2 чаши гореща вода на глътки.

Употребяване на бамя и стъргана ряпа с малко лимон и зехтин на обяд.

Употребяване на царевична вода и то така. Един килограм царевица ще ври в литър и четвърт докато остане един литър вода. Тая царевична вода ще се изпие на 3 части на ден. На другия ден ще се свари нова царевица. Това да се прави известно време.

Употребяване на моркови и пипер.

Всяка сутрин за се правят основните 6 гимнастически упражнения.

Всяка сутрин да се правят ранни разходки преди изгрев слънце и до 1 час след изгрев, защото тогава слънчевите енергии лекуват специално нервната система. Тогава човек ще се излага на слънчевите лъчи.

Екскурзии и пребиваване на планини, защото планините обновяват и лекуват нервната система.

Човек да има божествена мисъл. А божествената мисъл се състои в следното да мислим че всичко е за добро каквото и да стане и да не губиш равновесие. Щом се възприеме божествената мисъл ще се възстанови хармония между етерното и физическото тяло. А нарушението на тази хармония води до много болести.

По лесно смилаема храна. Храната да се дъвче дълго време. Болният от нервна слабост при дихателните упражнения да се стреми да задържа въздуха колкото се може по дълго време като почнат 15 секунди и стигне до 60 или 90 секунди.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *