Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Домашни рецепти при ниско кръвно налягане

Предлагав ви следната рецепта: 2 щипки мащерка и по 1 щипка чубрица, лютива мента, джоджен и розмарин се смесват и се приготвят като запарка. Прецеденият чай се съхранява топъл в термус и половината от него се изпива сутрин а другата половина вечер.

Ако през деня се чувствате отпаднали капнете няколко капки камфорова тинктура върху езика и си натъркайте малко от нея под носа си.

Убодряващо действа баня с розмарин и повишаване на температурата на водата на 34 градуса то на всеки 3 минути я повишавайте докато за 20 минути достигне 42 градуса. За тази цел ви трябва термометърът за баня. Останете още 5 или 10 минути във водата и накрая се облейте със подвижния душ със студена или хладка вода.

Виното от розмарин е чудесна напитка при хронично състояние на отпадналост. Поставете 20 г листа от розмарин в 1 бутилка червено вино и го оставете да кисне 1 седмица. Разклащайте бутилката от време на време. Прецедете го и в другата бутилка и пийте 2 пъти дневно по 1 чашка.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *