Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Възпаление на синусите церете с мащерка

Особено полезни са парните бани с чай от лайка или мащерка или смес от равни части и от двете билки.

За инхалациите е подходяща следната смес: по 10 г евкалиптово масло, масло от клек и ментово масло, смесени добре. От тази смес се капват 5 капки в 1 литър вряща вода. Мигновенно се издигат благотворните пари които можете да вдишвате.

Облекчаващ болките е паровият компрес: натопете нагъната кърпа хавлиена кърпа за кратко време във вряла вода, сложете си гумени ръкавици и изцедете кърпата. Навийте вълнен шал 1 път около главата си поставете хавлиена кърпа върху него още един вълнен шал и още няколко ката. Останете така докато се почувствате по добре.

Ако предпочитате студа мийте лицето си със студена вода.

Бани на краката за повишавана на температурата ускоряват процеса на лечение. Започнете с температура на водата около 30 градуса и повишавайте в продължение на 15 минути до 39 градуса. Останете 5 минути във водата и след това подсушете краката си.

Преди сън пийте по 1 чаша липов чай.

Нагрявайте с инфрачервена светлина (специални нагревателни лампи с червени крушки, които се използват с тъмни предпазни очила).

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *