Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

39-годишната Кристина: „Ти лайф“ ми помогна при хипертиреоидизъм

Билковият чай ТИ ЛАЙФ лекува хиперфункция на щитовидната жлеза!

 

Здравейте, мили хора! Казвам се Кристина, на 39 години, от град Бургас. Искам да изкажа мнението си за билковия чай „Ти лайф“. Силно го препоръчвам на всеки, който страда от проблеми с щитовидната жлеза. При мен определено помогна!

Кристина ТИ ЛАЙФ
Кристина: ТИ ЛАЙФ помага при хипертиреоидизъм

Преди около половин година започнах да имам проблеми със съня. Будех се през час-два, спях много леко. Поради липсата на качествен сън, всяка сутрин се чувствах ужасно, което пък даде отражение на представянето ми на работното място. Също така станах много раздразнителна и започнаха да ме обземат депресивни състояния и да изпитвам тревожност без видима причина.

Започнах да пия чай от мента за успокоение всяка вечер – реших, че съм се претоварила от работа, но проблемите продължаваха. Мина месец, след това и втори, но промяна нямаше – даже точно обратното – положението започна да се влошава. Започнах да получавам сърцебиене и тогава най-накрая се наканих да потърся медицинска помощ.

Отидох първо при личния си лекар и той ми каза, че най-вероятно не е нищо сериозно и просто съм се преуморила. Каза ми да пия мента, глог и валериан преди заспиване и ми изписа лекарство за високо кръвно. Медикаментите не ми помогнаха и се наложи да отида втори път.

На втория преглед лекарят реши да ме изпрати на ендокринолог. Направиха ми изследвания и резултатите показаха, че страдам от хипертиреоидизъм. Дотогава дори не бях чувала за тази болест. След известно време споделих на колежките си и една от тях каза, че майка й страда от същото заболяване и пиела някакъв чай, който й бил помогнал много. Така разбрах за „Ти лайф“.

Реших да й се доверя и да пробвам. Поръчах си го и започнах да го пия веднага. Още на втория ден, откакто го пия, усетих подобрение на съня. Продължих да го пия и започнах да усещам облекчение и на другите симптоми на болестта, спряха депресивните състояния и сърцебиенето.

 

Вече 2 месеца пия „Ти лайф“ и ефектът е огромен! Върнах се към нормалния си начин на живот, благодарение на този чай!

Не се колебайте дали да си поръчате „Ти лайф“, ако и вие страдате от хипертиреоидизъм. Чаят определено действа и цената си заслужава.

Кристина Гъдова, 39 г.

Ако имате проблем с щитовидната жлеза, можете да поръчате билковия чай „ТИ ЛАЙФ“ на телефони: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

ти лайф билков чай
Билковият чай ТИ ЛАЙФ помага при проблеми с щитовидната жлеза!

ТИ ЛАЙФ

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *