ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Какви са симптомите на уртикарията и как да се предпазим?

Поява на червени петна. Това става заради нарушено подхранване на откритите части на кожата. Освен червените петна кожата става суха, променя се нейният рисунък.

Понякога дерматитът засяга тези зони от тялото, които са особено чувствителни към студеното – това са вътрешната повърхност на бедрата и коленете. Такова заболяване изисква комплексно лечение. Обикновено се назначават препарати, подобряващи периферното кръвоснабдяване, както и витамини А, С, Е, РР. Не по-малко от две седмици са нужни, за да се избавите от тези пристъпи и да спрете да се преохлаждате.

Ако страдате от студов дерматит, преди да излезете на студената улица, намазвайте с мазен крем откритите места на кожата. За профилактика лекарят може да ви препоръча антихистаминни препарати. Ако обаче на кожата вече са видни проявите на студовия дерматит, тогава е необходимо да помислите за местна терапия. Става дума за противоалергични мехлеми, а в по-сложните ситуации се стига и до хормонални.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Какви са симптомите на уртикарията и как да се предпазим?

  1. Pingback: Какви неприятности ни дебнат в студовете? | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *