Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тези 3 рецепти ще помогнат на всеки, който има проблеми със зрението

Шипка и черна боровинка – цяр за кокоша слепота. Научете кои са рецептите от народната медицина, които подобряват значително зрението

Трите рецепти, които ви предлагаме днес, помагат не само при кокоша слепота. Те са отлична превенция срещу перде, помагат и при глаукома. Може да ползвате рецептата със светена вода, която ще прочетете в края на статията, и при ечемик на окото.

Симптоми и причини на кокоша слепота

Визуалното безпокойство при здрач е само симптом, който показва, че има по-сериозни проблеми със зрението. Следователно, когато се случи, трябва незабавно да се консултирате с лекар. Освен това, нощната слепота застрашава не само от развитието на проблеми със зрението, но и от последвалите от това наранявания.

Кокошата слепота затруднява пространствената ориентация. Така човек може да се спъне или да се блъсне в нещо, когато в стаята не е напълно тъмно, или просто е сумрак.

Още по-опасно е ако човек с кокоша слепота е зад волана. Нощната слепота стеснява зрителното поле, тоест човек почти не вижда какво е отстрани.

Правилното решение в условията на бърз трафик по магистралата, в този случай, е изключително проблематично. Освен това хепералопията (кокошата слепота) обикновено е придружена от нарушение на тъмната адаптация. При преместване от светла към по-тъмната зона и обратно, очите не могат да се използват дълго време. Точно това се случва на пътя, когато периодично блестят фаровете в лицето на шофьора. За известно време човек буквално е заслепен, а попадането в инцидент при такива условия е по-лесно от всякога.

Кокошата слепота може да бъде вродена или придобита. Много често това зрително нарушение се свързва с липсата на витамин А. След като влезе в тялото, витамин А се превръща във вещество, полезно за ретината, което е част от визуалния пигмент родопсин. Този пигмент се намира в ретината на окото и осигурява правилното възприемане на светлината. Ако репродукцията му е нарушена, възникват проблеми с вечерното виждане.

В такава ситуация, на първо място, е необходимо да се разбере защо се получава недостиг на витамин А. Витамин А лесно се получава от храни като: масло, моркови и зелен лук, които са с високо съдържание на витамин А, и са на разположение на всички. Друг въпрос е дали витаминът се абсорбира добре от организма. Проблеми със стомаха, червата, черния дроб, ендокринните заболявания, злоупотребата с алкохол могат да доведат до нарушения в усвояването му. Затова те трябва да бъдат идентифицирани и лекувани.

Възстановяване на количеството на витамин А с подходящи храни и билкови рецепти

Може да се спазват определени диети, която може да осигурят на тялото необходимото количество витамин А. В допълнение към зеления лук и морковите, е полезно да включите мляко, черен дроб, спанак, оранжеви зеленчуци и плодове. Също така, лекарят ви може да предпише курс на лечение с витамини A1, B2 и PP, които са на разположение под формата на хранителни добавки. Но по добрият вариант определено е да опитате с народната медицина без да стига до приемането на лекарства и медикаменти.

Очилата ВИЖЪН – отлично решение на проблема с кокошата слепота!

Подбраните от нас рецепти са с доказано действие и са много ефективни. Хората са се лекували и продължават да се лекуват с тях.

Рецептите са лесни за приготвяне и не отнемат много време. В същото време ефективността им е удивителна.

3 уникални народни рецепти срещу кокоша слепота

1. Смесват се 100 грама плод шипка и 100 грама черна боровинка. 3 супени лъжици от билковата смес вечерта се сипват в термос и се залива с 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда, пие се по 150 грама 4 пъти на ден 30 минути преди ядене.

2. Да се изсуши първият цвят на пролетен горицвет. С него да се опушват очите.

3. Мийте очите със светена вода, в която е престоял корен от хрян.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *