Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепти за нарушения на сърдечния ритъм

Смесват се внимателно по 80 г мента и анасоново семе и 50 г стръкове от червен кантарион. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 600 г вряща вода. Киснат 10 минути след което отварата се прецежда. Приема се 4 пъти дневно по 120 г 15 минути преди храна.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 20 г стръкове от пелин и коренища от блатен аир и по 30 г кори от портокал и стръкове от пресечка.1 чаена лъжичка от дрогата се залива с 250 г вряща вода. След изстиване се прецежда и се пие 3 пъти на ден по 1 винена чаша, 3 пъти на ден преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 г стръкове от пелин, цвят от бял равнец, стръкове от червено подъбиче и стръкове от росопас. 1 супена лъжица от сместа се вари на тих огън 10 минути в 500 г студена вода. След изстиване отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 150 г топъл, чай преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 г листа от блатен трилистник, стръкове от пелин, стръкове от пресечка, коренища от блатен аир, листа от мента и портокалови кори. 1 супена лъжица от сместа се залива с 500 г вряла вода. Ври 5 минути на тих огън, кисне 30 минути и се прецежда. Пие се по 1 кафена чашка 3 пъти дневно преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *