Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Салеп и живовлек при ентероколит

Салеп и живовлек при ентероколитСмесват се и се разбъркват внимателно по 30 грама салеп на прах, стръкове от камшик и стръкове от червено подъбиче, по 20 грама листа от мента, корени от синя жлъчка, стръкове от жаблек и 40 грама листа от коприва. 2 супени лъжици се залива с 500 грама вряща вода. Врат 5 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по една винена чаша 4 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 60 грама листа от живовлек, кора от дъб, 80 грама цвят от лайка, 50 грама коренища от очеболец, 40 грама исландски лишей. 1 супена лъжица от сместа се залива с 300 грама вряща вода. Ври 5 минути на тих огън, кисне 30 минути и отварата се прецежда. Пие се по 100 грама 3 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 грама сладък корен, кори от зърнастец и листа от сена. 1 супена лъжица от сместа се залива с 200 грама вряща вода. След изстиване запарката се прецежда. Изпива се на 2 пъти вечер.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *