Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народни рецепти гонят безсънието

Смесват се и се разбъркват внимателно 50 грама цвят от иглика, 30 грама лавандула, 15 грама цвят от жълт кантарион, 20 грама шишарки от хмел и 10 грама корен от валериана. 1 препълнена чаена лъжичка от сместа се залива с 250 грама вряща вода. Кисне 5 минути и запарката се прецежда. Пие се на лягане като горещ чай.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 20 грама корени от дилянка, цвят от лавандула, шишарки от хмел, стръкове от ранилист, стръкове от жълт кантарион. 1 супена лъжица от сместа се залива с 400 грама вряща вода. Ври 5 минути на тих огън и след изстиване от варата се прецежда. Пие се сутрин и вечер по 200 грама след хранене. Помага и при главоболие.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 40 грама стръкове от бял равнец и шишарки от хмел, по 50 грама стръкове от риган, листа от маточина и корени от дилянка. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 грама вряща вода. Кисне 30 минути и запарката се прецежда. Пие се по 100 грама 4 пъти дневно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *