Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Да си помогнем сами при страхова невроза

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 г листа от къпина и стръкове от хвощ и 15 г конопено семе. 2 супени лъжици от сместа се заливат с литър и половина вряща вода. След изстиване запарката се прецежда. Пие се по 100 г 3 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 г стръкове от жълт енчец, стръкове и корени от синя жлъчка, стръкове от хвощ и стръкове от жълт кантарион. 2 супени лъжици от сместа се залива с 600 г вряща вода. Ври 5 минути на тих огън кисне 30 минути и отварата се прецежда. Пие се 6 пъти дневно по 80 г 15 минути преди и 30 минути след хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 60 г стръкове от пшелник и стръкове от бял равнец и 20 г корени от жълта тинтява. 1 чаена лъжичка от сместа се залива с 200 г вряща вода. След изстиване отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 1 винена чаша 75 топла запарка.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *