Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепта за японска маска против възрастови петна прави кожата гладка, като порцелан

Пигментни петна по лицето, възрастови петна по тялото – всичко това издава годините и загрозява иначе перфектната кожа и хубавото лице


Нека да си го кажем направо – изчистите ли веднъж възрастовите петна от лицето и ръцете, ще заличите и годините.

Възрастови петна – колко жени страдат от този бич! Може би не бива да им обръщат внимание, след като не представляват заплаха за здравето. Независимо от това, не трябва да се губи от поглед естетичната страна на проблема. Малко е вероятно да има жени, които да са доволни от пигментните петна, появили се с течение на годините.

Жените, които са пробвали маската, чиято рецепта ви предлагаме днес, неслучайно я наричат „порцелановата маска“. От една страна тя наистина прави кожата порцеланова. От друга – след нанасянето ѝ лицето изглежда като от порцелан. Факт е, че седмица след прилагането на маската „Японска хубост“ пигментните петна ще изчезнат, и кожата ще стане стегната и гладка, почти като порцелан.

Приятен бонус ще бъде фактът, че приготвянето на маската отнема не повече от минута

Нищо не пречи да опитате и да се убедите сами в достойнствата на тази лесна и ефикасна маска.

СЪСТАВКИТЕ

1 ч.л. мед
1 ч.л. картофено нишесте
1 ч.л. морска сол
1 ч.л. мляко или заквасена сметана

ПОДГОТОВКА

В удобен смесете, смесете равномерно меда, картофеното нишесте и морската сол. Размесете добре всичко. Добавете една чаена лъжичка мляко или заквасена сметана и разбъркайте отново, докато се получи хомогенна консистенция.

Нанесете сместа няколко пъти върху лицето си, добавяйки нов слой всеки път, когато изсъхне предишния. Дръжте маската на лицето си в продължение на 15 до 25 минути, след това я измийте с топла вода. Прилагайте всеки ден в продължение на 20 дни, а след това почивайте за един месец.

Източник: woman.ru

крем АНТИПИГМЕНТ
АНТИПИГМЕНТ – крем за премахване на пигментни кожни петна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *