ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Какво да правим при измръзване

3 супени лъжици настъргана бяла ряпа се варят с 1 чаена чаша гъша мас, докато самата ряпа не почервенее. После сместа се прецежда през цедка в студена вода, оставя се да изстине и с нея се натриват поразените места.

3 супени лъжици ледум (блатняк) се поставят в емайлиран съд и се залива с 3 чаени чаши студена вода. Вари се на тих огън под капак 15 минути. Маха се от котлона и се прецежда. С отварата се обливат поразените места.

2-3 шепи овесена слама се варят в 5 литра вода в продължение на 30 минути. Прецежда се и отварата се използва за вани.

3 супени лъжици корен от пищялка се поставя в емайлиран съд и се залива с 3 чаени чаши студена вода. Вари се на тих огън под капак в продължение на 30 минути. Маха се от котлона и се оставя да престои още 30 минути. След това се прецежда. Отварата се пие на порции през целия ден.

2 супени лъжици невен се поставят в емайлиран съд и се заливат с 2 чаени чаши студена вода. Вари се на тих огън под капак в продължение на 15 минути. Маха се от котлона и се оставя да престои още 15 минути и се прецежда. Отварата се използва за компреси върху измръзналите места.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “Какво да правим при измръзване

  1. Pingback: Как да действаме при измръзване? | Лекува нет

  2. Georgi Petrov каза:

    Кисненето или компреси на измръзналото място с собствената урина е особенно ефикасно. Разбира се трябва да се прави достатъчно дълго време. Петров – Натуропат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *