Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Техника за намаляване на коремните тлъстини, препоръчана от Д-р Стивън Чанг – само 2 минути на ден

Коремните тлъстини са бич не само за самочувствието, но най-вече и за здравето. За да се елиминират, е задължително използването на комбиниран режим – гимнастика и диета

коремните тлъстини
Източник на изображението: pixabay.com

Това упражнение помага за очистването на червата и намаляване на коремните тлъстини. С негова помощ се активира храносмилателната система. Тялото се освобождава от ненужни остатъци, и по този начин може да се отървем от мазнините около корема.

Д-р Стивън Чанг твърди, че за загубата на излишните килограми е необходимо да се повиши ефективността на храносмилателния тракт. Той вярва, че много хора, които намаляват количеството консумирана храна, но все още не могат да отслабнат, просто имат проблеми с функционирането на храносмилателната система.

Това упражнение не трябва да се бърка с конвенционалната фитнес тренировка или гимнастика. Те са насочени единствено към укрепване мускулите на корема, а не на тлъстината, която е около тях.

Самостоятелна масажна техника за отслабване

Легнете по гърб на пода или на леглото. Областта около корема трябва да е открита – не бива да има дрехи върху нея. Внимателно търкайте една в друга дланите, докато се затоплят.

Поставете едната ръка върху пъпа и започнете да масажирате района около нея с малки кръгове, като постепенно ги увеличавате. Натискът трябва да бъде силен, но не и да причинява дискомфорт.

За една секунда трябва да направите един кръг.

Трябва да се съсредоточите върху усещането за топлина, което ще се разпространи върху стомаха, както и вътре в него.

Хубаво е да а направите 40-50 кръгчета, но ако ви е трудно да ги преброите, е по-добре да нагласите таймера на телефона на 2 минути.

Важно е стомаха да се затопли, докато правите кръговете.

За максимален ефект е по-добре да правите кръговия масаж два пъти дневно – преди закуска и преди лягане.

Само седмица след редовното прилагане на масажа ще забележите промяната

Освен това, че ще загубите тегло, този масаж ще ви помогне да се отървете от запека, да стимулирате вътрешните органи, да се освободите от различните странични усещания след преяждане, лошо храносмилане или диария.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Самостоятелният масаж не може да се практикува при следните условия:

бременност;
– хипертония;
– херния;
– стомашна язва;
– камъни в бъбреците, пикочните пътища или жлъчния мехур;
– възпаление на яйчниците, матката, пикочния мехур;
– вътрешно кървене в различни органи.

Източник: massage.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *