Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Да обезболим ставите с шиповете

4 средно големи глави лук се изпичат заедно с люспите. Обелват се и се стриват заедно с дървено чукало. Разбъркват се и се стриват с 2 чаени лъжички пречистена сяра от аптеката. Сместа се налага върху болното място, което преди това се разтрива с мазнина. Превързва се и се спи с лапата. На сутринта болното място се почиства със спирт.

1 шепа хума се разтваря с 3 супени лъжици оцет и малко вода, докато стане на каша. Прибавят се 3 супени лъжици настърган хрян. С добре разбърканата смес се намазват болните места и се завиват с вълнено парче плат. След 15 минути лапата се сваля, кожата се почиства и болното място се завива първо с памучно, после с вълнено парче плат.

Първо се прави баня с топла вода и морска сол, колкото може болният да изтърпи горещо. Избърсва се и се намазва с 50 грама йод, 50 грама амоняк и 50 грама зехтин. Още по-добре е в този разтвор да се натопи марля, да се наложи на болното място и да се преспи с нея.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Да обезболим ставите с шиповете

  1. Pingback: Странностите на тялото | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *