Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Последно поколение лазер помага при сложни гинекологични проблеми в Бургас

Жените, които имат сложни гинекологични проблеми, изискващи операция, могат да се насочат към Бургас. Там д-р Георги Хубчев от УМБАЛ „Дева Мария“ прилага нов метод, единствен по рода си в Европа

Д-р Георги Хубчев

От няколко седмици в УМБАЛ „Дева Мария“, Бургас, се прилага последно поколение лазерна гинекология. В Университетската болница вече са оперирани първите пациентки. Известният гинеколог д-р Георги Хубчев, главен консултант на отделението по акушерство и гинекология използва за операциите нов плазмен лазер. Прецизният уред оперира с хелий, и с него могат да се извършват всички гинекологични операции, в това число и сложни интервенции, като вагинална хистеректомия. Благодарение на модерната технология само преди дни пациентка с вагинална хистеректомия се е прибрала у дома 24 часа след операцията.

„Бъдещето на медицината е във високите технологии, които дават възможност за минимално кървене и бързо възстановяване на пациента. С апаратурата, с която разполагаме, могат да се направят всички гинекологични операции с максимална прецизност и по възможно най-щадящия за пациентката начин“ обяснява д-р Хубчев.

Апаратът, с който се правят операциите, се казва J-plasma. Той съчетава студена хелиева плазма с радио-честотна енергия. Този високотехнологичен тандем дава възможност за широкообхватна оперативна дейност. Плазменият лазер е
пантентована технология и няма еквивалент на пазара.

Директорът за международни продажби на компанията-производител на апарата J-plasma – Джовани Гравагно, каза, че не е чувал за друг случай, в който технологията е използвана за гинекологична операция в Европа. Това прави иновацията на д-р Хубчев постижение в европейски мащаб, допълват от УМБАЛ „Дева Мария“.

Ето и координати на болницата:

Университетска болница „Дева Мария“
гр. Бургас, кв. Ветрен,
ул. Ал. Стамболийски

тел. : 056 89 62 / 056 89 62 72
факс: 056 89 62 82
GSM: 0888 97 67 67

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *