Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепта за зеленчуков еликсир: помага при малокръвие и след прекаран инсулт

Ако редовно използвате този зеленчуков сок, ще подобрите състоянието при малокръвие, след прекаран инсулт, при различни възпалителни заболявания и като профилактика за добрата работа на черния дроб


Както знаете, кръвообращението зависи от функционирането на имунната система. За да работи нормално тя, трябва черния дроб да си свърши добре работата, като пречисти кръвта. В крайна сметка, нашето здраве и живот зависят от това, какви кръвни потоци текат в тялото ни.

Функцията на кръвта е много разнообразна. Кръвта участва в поддържането на постоянна вътрешната среда на тялото, както и за постоянната телесна температура. За да подобрите хемопоезата (образуването на кръвни клетки), забавяйки развитието на болести и тумори, можете да използвате рецептата, която ви предлагаме днес.

Зеленчуковите сокове са истински склад от полезни елементи и витамини.

Морковите са богати на антиоксиданти, понижават нивото на лошия холестерол в кръвта. Редовното им използване намалява риска от инсулт със 70%.

Спанакът предотвратява анемията и развитието на тумори, укрепва кръвоносните съдове, съдържа почти всички необходими витамини. Освен това има благоприятен ефект върху функционирането на щитовидната жлеза.

Цвеклото насърчава оздравителните процеси при атеросклероза. Има способността да убива бактериите, които се образуват при гнилостните процеси в организма. Със сигурност знаете, че цвеклото е полезно за здрава кръв. Големите количества бетаин в неговия състав предотвратяват увеличаването на кръвното налягане и регулират метаболизма на мазнините.

Еликсир на здравето – при малокръвие, анемия, след прекаран инсулт и за общо укрепване на организма

Съставки:

  • 4-5 парчета морков
    1 средно голямо цвекло
    2 пълни шепи спанак
    Джинджифил (повече или по-малко, на вкус)
    1 щипка морска сол

Всички съставки се нарязват и се слагат в блендер. Блендират се до получаване на хомогенна маса. За предпочитане е да се консумира веднага този сок, както и да се подправи с една супена лъжица качествен нерафиниран зехтин.

Източник: online-detox.com

хемоактив
ХЕМОАКТИВ – при анемия, нисък хемоглобин, ниско кръвно

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *