Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народни илачи против ангина

Смесват се и се разбъркват внимателно по 40 г шипкови люспи, липов цвят и 30 г стръкове от мащерка и също толкова стръкове от риган. 1 супена лъжица от сместа се залива с 400 г вряща вода. Кисне 15 минути и запарката се прецежда. Пие се по 100 г топъл чаи 4 пъти на ден преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно 50 г листа от слез, стръкове от градински чай, цвят от лайка и ленено семе. 2 супени лъжици от сместа се залива с 600 г вряща вода. След изстиване запарката се прецежда. Пие се 4 пъти на ден преди храна по 100 г и се прави гаргара.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Народни илачи против ангина

  1. Georgi Petrov каза:

    Идеално и ефектно лекуване на ангинате се провежда с гаргара с собствената урина. Няма по бързо и по ефикасно средство за премахване на възпалиния ат собствената урина, С нейна помощ, ще излекувате перфектно възпаление на сливиците, възпаление на носната кухина СИНУЗИТ, парадонтоза и афти в устната кухина. Опитайте и ще се уверите. Неприятното усещане от Урината е мноого по малко от споменатите въспаления, а същевременно Ви спасява перфектно от операция на сливиците, полипи в носа и много други. Петров – Натуропат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *