Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

СЛИМБЕЛ / SLIMBELL

Съдържа пет хомеопатични съставки: натрум муриатикум, антимониум крудум, ликоподиум клаватум, калкареа карбоника, сепия официналис, както и помощните компоненти захароза и магнезиев стеарат

Предназначение

слимбелСЛИМБЕЛ се препоръчва като едно от средствата за намаляване на наднормено тегло. Продуктът насърчава разграждането на мастните натрупвания и изхвърлянето на излишни течности от организма. Ефективен е срещу стрии и целулит; овладява промените в кожата при отслабване, подпомага естественото й свиване.

Всяка от съставките е със специфичен ефект върху метаболизма и нервната система. Натрум муриатикум активира изхвърлянето на излишните течности от организма; антимониум крудум неутрализира апетита и потиска усещането за глад; ликоподиум клаватум насърчава разграждането на мастните депа. Специална роля има калкареа карбоника – това е калциев карбонат от стридени черупки, който не допуска възстановяването на старите килограми. Багрилото от сепия – сепия официналис, освобождава от нервното напрежение, често съпътстващо програмите за редукция на теглото.

Как се приема

СЛИМБЕЛ е средство, подходящо за възрастни, деца над 7 години и подрастващи. Обичайният дневен прием е три пъти по две таблетки. Таблетките се държат в устата до пълното им разтваряне, половин час преди или след хранене. Хомеопатичният медикамент трябва да бъде препоръчан от лекар, който да се съобрази с възрастта и общото здравословно състояние на пациента. Продължителността на приема трябва да бъде определена от специалист.

Ако е пропуснат прием, най-добре е да се изчака времето за следващия; взема се обичайната доза – а не двойна, с цел компенсация.

При неволно предозиране е добре да се направи консултация с медицинско лице, въпреки че не се очакват тежки странични ефекти.

Възможни нежелани ефекти

Няма информация за странични ефекти при програми за редукция на теглото със СЛИМБЕЛ. Въпреки това се препоръчва консултация с лекар, ако приемът на таблетките провокира необичайни повтарящи се симптоми. алергичните реакции не са изключени.

Кога НЕ БИВА да се употребява

СЛИМБЕЛ не се прилага, ако е известна алергия към някоя от съставките.

При непоносимост към някои захари направете предварителна консултация за възможните неприемливи последици от лечение с този продукт.

Да не се дава на деца под 7-годишна възраст.

Бременни и кърмачки задължително се консултират с лекар преди прием на хомеопатичния продукт; СЛИМБЕЛ не се препоръчва за тези потребителски групи.

Взаимодействие с други медикаменти

Преди да започне приема на СЛИМБЕЛ, пациентът следва да информира лекаря си за други медикаменти, които е приемал наскоро или продължава да приема. Лекуващият преценява безопасното съвместяване на лекарствата.

_

Усреднена цена в аптеките – 15 лв за опаковка от 40 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *