ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Хвощ и царевична коса помагат при болезнена менструация

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г стръкове от водно пипериче, царевична коса и стръкове от хвощ. 2 супени лъжици от сместа се вари 10 минути на тих огън в 500 г вода. След прецеждане отварата се приема 4 пъти дневно по 1 винена чаша преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г стръкове от полски хвощ и листа от мента, 25 г стръкове от бял имел и 100 г цвят от лайка. 2 супени лъжици от сместа се вари в 500 г вода на тих огън. Кисне 30 минути и след изстиване отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 150 г преди хранене.

1 супена лъжица ситно нарязани листа от магданоз се заливат с 400 г вряла вода. След изстиване запарката се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 1 винена чаша след хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 60 г стръкове от пшелник и стръкове от бял равнец и 20 г корени от жълта тинтява. 1 чаена лъжичка от сместа се залива с 200 г вряща вода. След изстиване отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 1 винена чаша 75 топла запарка.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *