ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Билкови смеси помагат при остър бронхит

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г цвят от бъз, листа от бреза, корени от коприва, цвят от иглика и цвят от пирей. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 г вряща вода. Киснат 1 час и запарката се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 100 г преди хранене.

500 г корени от джоджен се заливат с 1 литър студена вода и се варят докато водата остане на половина. Прибавя се сокът на 2 лимона. Приема се по 1 кафена чашка 3 или 4 пъти дневно преди ядене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 г листа от коприва, листа от бреза, корени от гръмотрън и шушулки от фасул. 1 равна супена лъжица от сместа се залива с 250 г вряща вода. Кисне 15 минути и се прецежда. В продължение на 40 или 50 дни редовно да се изпиват по 2 винени чаши топъл подсладен чай сутрин и вечер.

Напълват се 1 чаена чаша с зрели шипки и 1 кафена чашка ситно нарязани корени от троскот. 7 ореха леко се счукват колкото да се пропукат и заедно с билките се заливат с 2 литра вода. Варят се докато остане 500 г течност. Пие се по 1 кафена чашка след хранене. Сутрин и вечер.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *