Природни рецепти за камъни в бъбреците

В 1 литър вода се слагат 5 листа от смокиня и се варят 15 минути на тих огън. След изстиване отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 200 г преди хранене. Лечението продължава 40 дена. Камъните се разрушават и организма ги изхвърля.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 60 г стръкове от пача трева, по 20 г стръкове от змийско мляко и стръкове от горски инчец и 30 г листа от мента. 3 супени лъжици от сместа се заливат с 600 г вряща вода. Кисне 6 часа и запарката се прецежда. Пие се 6 пъти дневно по 150 г 4 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 г корени от магданоз и семена от пъпеш, 150 г плодове от хвойна, 50 коренища от пирей и 60 г царевична коса. 3 супени лъжици от сместа се заливат с 1 литър хладка вода. Врят 20 минути на тих огън и отварата се прецежда. Пие се по 100 г преди хранене и 100 г 30 минути след хранене 3 пъти дневно.

Смесват се и се разбъркват внимателно 80 г дръжки от вишни и по 100 г семена от пъпеш, корени от магданоз и плодове от хвойна. 3 супени лъжици от билките се заливат с 600 г вряща вода. Запарката се прецежда и се пие 4 пъти дневно по 150 г преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *