Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 неизвестни рецепти при дископатия

Смесват се 40 мл силна гроздова ракия, 2 разбити жълтъка от яйце и една чаена лъжица счукана и пресята стара турска керемеида. Тази смес се нанася на вълнен плат. Слага се на кръста вечер. Държи се до сутринта. Трябва да се спи на твърдо легло. Процедурата се повтаря до пълно излекуване.

Всяка сутрин на гладно и вечер преди лягане се пие по 1 супена лъжица вода с разтворена в нея билката мумио. Със същата доза плюс половин супена лъжица 95 % спирт се натрива болното място в продължение на 5 или 10 минути. Това продължава 25 дни. След 10 дни почивка. Отново се прави сеанс от 25 дни. При нужда се прави и трети сеанс.

Да се счукат 4 глави чесън и да се разбъркат с 3 или с 4 супени лъжици пепел от лозови пръчки и две равни супени лъжици свинска мас. Болното място се намазва съвсем леко със свинска мас, сместа се слага в марля и се налага. Отгоре се слага парче найлон да покрие лапата и се завива с вълнен шал. Да не се държи повече от 2 часа. Приви се 3 вечери по ред винаги с прясно приготвена лапа. Ако има нужда след 2 седмици де повтаря.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *