ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Бани за отслабване

Бани за отслабванеОсобено бодри може да ви направи една баня с кори от бреза. Сварете 1 шепа кори от бреза за 10 минути в два литра вода, прецедете и изсипете във ваната. Температурата на водата трябва да бъде между 35 градуса по целзий, къпането трае 30 минути.

Много освежаваща действа банята с коприва. Накъсайте прясна коприва и оставете да съхне на топло и проветриво място (или купете изсушена коприва). Запарете 300 г с два литра вряща вода. Оставете на слаб огън в продължение на 15 минути. Прецедете и излейте в приготвената за къпане вана. Водата трябва да има температура около 30 градуса по целзий.

Една баня със смърчови игли ще ви направи бодри през целия ден. Сварете 1 килограм борови игли, най добре с малко смола от смерч, в три литра вряща вода в продължение на 15 минути, прецедете и излейте в готовата вана. Къпането продължава 20 минути, температурата на водата трябва да не надвишава 35 градуса.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *