ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Народни рецепти при полова слабост

2 супени лъжици настъргани корени от целина се варят 15 минути на тих огън в 500 г вода. Отварата се пие след прецеждане по 1 винена чаша 4 пъти на ден.

2 супени лъжички магарешки бодил се запарват в 300 г вряла вода. Кисне 1 час и запарката се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 1 кафена чашка преди ядене.

1 супена лъжица счукани семена от сминдух се заливат с 400 г вряла вода. Киснат 2 часа и запарката се прецежда. Пие се по 1 кафена чашка 3 пъти на ден преди храна.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 70 г цвят от бъз, семена от сминдух и цветове от глог. 2 супени лъжици от билковата смес се вари 10 минути на тих огън в 500 г вряла вода. След изстиване отварата се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 1 винена чаша преди хранене.

Смесват се и се разбъркват добре по 60 г стръкове от клонафче, 50 г стръкове от ветрогон, и по 30 г стръкове от сминдух и цветове от глог. 2 супени лъжици от дрогата се вари 10 минути на тих огън в 600 мл вряла вода. След изстиване отварата се прецежда и се пие по 1 винена чаша 4 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г листа от маточина, цветове от невен, корени от блатен аир, плодове от резене и корени от дилянка. 2 супени лъжици от сместа се вари 10 минути на тих огън в 500 г вряла вода. След изстиване отварата се прецежда и се пие по 1 винена чаша след хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 г листа от градински чай, цвят от ружа, листа от подбел, корени от черен оман и плодове от резене. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 600 г вряла вода. Киснат 30 минути и запарката се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 1 винена чаша.

Смесват се 100 г семе от птиче просо, по 30 г стръкове от камшик, стръкове от бял равнец, стръкове от жълт кантарион, по 20 г листа от мечо грозде и стръкове от хвощ, 15 г цветове от полски мак и 10 г листа от къпина. 2 супени лъжици от сместа се залива с 400 г вряща вода и се вари на тих огън 5 минути. След като изстине отварата се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 1 винена чаша преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 20 г плодове от мехунка, корени от божур, и плодове от див кестен и по 30 г корени от черен оман, корени от репеи и листа от орех. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 г вряща вода. Запарката се прецежда и се пие по 100 г 3 пъти дневно преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *