Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

За укрепване на имунитета

За укрепване на имунитетаОсобено важно е да се укрепват постоянно защитните сили на организма за целта предлагаме сления билков чай. Поръчайте смес от 3 части мащерка една част листа от градинска ягода, 6 части листа къпина 4 части шипки, 2 части липов цвят, 5 части мента и 4 части бял равнец. Запарете една супена лъжица от сместа с четвърт литър вряща вода и оставете да кисне 10 минути пие се по 3 чаени чаши на ден в продължение на 3 седмици. Чаят е идеален за профилактика срещу отслабване на имунните сили при далечни пътешествия, при по големи спортни натоварвания, при голяма жега както и при грипна епидемия.

Ако предпочитате чайове от отделни билки за усилване на имунната система можете да пиете чай от бял равнец, градински чай, майоран или от мащерка. Залейте една чаена чаша лъжичка от съответната билка с една чаша вряща вода. Похлупете и изчакайте 5 минути и прецедете. Пие се по 3 чаени чаши на ден в продължение на 3 седмици.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *