Начало / Здравословен живот / Алтернативна медицина / От китайската медицина: Масажът на тези 5 точки бързо ще премахне болката


От китайската медицина: Масажът на тези 5 точки бързо ще премахне болката

Масажът на тези 5 точки бързо премахва болката

Масажът, който ще ви помогне! Цял свят знае колко ефикасна е китайската медицина. Освен това не бива да се пренебрегва и фактът, че тя насърчава употребата на естествени техники и избягва употребата на химии.

За да освободи хората от различни здравословни проблеми, китайската медицина често залага на акупунктура и акупресура. Истина е, че можете да се освободите от болките, които ви измъчват ежедневно, с помощта на тези методи.

Нужно е да отделите само няколко минути от времето си и сами ще се уверите, че масажът на тези точки върши чудеса за тялото и здравето.

масажът

Този специален масаж премахва болката

За да подобрите храносмилането и като цяло работата на стомаха и червата, добре е да масажирате точката, която се намира точно под кокалчето на безимения пръст. Няколко минутен масаж на тази точка е напълно достатъчен.

В случай че ви измъчват болки в раменете, достатъчно е да масажирате точката, която се намира точно под първата фаланга на кутрето. Отново няколко минутен масаж е напълно достатъчен.

Ако ви измъчва главоболие или пък болка и напрежение в очите, масажирайте върха на палеца си.

За насърчаване работата на сърце и бял дроб, упражнете лек натиск точно върху точката, която се намира под основата на безимения пръст.

За да стимулирате работата на бъбреците и надбъбречната жлеза, масажирайте точката, която се намира в месестата част под палеца.

Както вече споменахме, няколко минутен масаж на някоя от тези точки или пък на всички тях е напълно достатъчен за едно денонощие.

Може би на пръв поглед ви се струва доста странно и дори невероятно. Но ви гарантираме, че ще останете повече от доволни от резултатите, които ще постигнете благодарение на този масаж.

Сами ще се убедите, че никак не е трудно, а в същото време ще си помогнете за решаването на редица проблеми.

Вижте и високотехнологичния уред СТОП ПЕЙН, който премахва болката за броени минути, правейки дълобокопроникващ точков масаж! 

Източник: zajenata.bg

Внимание! Материалите в Лекува.нет може да се използват само с публикуване на активен линк към оригиналния текст!


Избрано за теб


Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*