Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Виктория Райдос, екстрасенс: 5 емоции, които водят до заболявания и неуспех

Виктория Райдос напомня, че отрицателните емоции са най-краткия път към болестите. Какви заболявания предизвикват лошите мисли?

Здравето е най-ценното нещо, което човек има. Често ние, несъзнателно, привличаме болести и неуспехи към себе си. Въпреки това, променяйки само начина на мислене, можем да избегнем много здравословни проблеми и житейски неудачи.

В днешния свят ние непрекъснато се сблъскваме с фактори, които влияят неблагоприятно на здравето ни. Липса на опит, стрес, ограничено време за почивка – всичко това се натрупва и след известно време може да доведе до сериозни заболявания. И това не е единствената атака, която тялото ни няма да може да издържи… Оказва се, че тежък удар за здравето и щастието ни са собствените ни мисли и емоции.

Без да знаем, ежедневно унищожаваме собственото си здраве, и впоследствие инвестираме много време, енергия и финанси, за да го възстановим.

Оказа се, че е сравнително лесно, достъпно и ефективно да защитим себе си.

Виктория Райдос
Виктория Райдос

Виктория Райдос, победителка в 16-ия сезон на „Битката на екстрасенсите“, който се излъчва по руския теле-канал TNT, е убеденa, че нашето физическо здраве зависи изцяло от духовното ни състояние. Ако човек постоянно изпитва отрицателни емоции, ако замести целите си с фалшиви очаквания, ако не следва целта си, тогава здравето започва да страда. Всяка негативна емоция или мисъл създава празнина в биологичното поле на човека, и той става уязвим за провали и заболявания. Това води до рязко влошаване на физическото състояние.

Виктория Райдос споделя, кои са петте мисли и чувства, които причиняват непоправими щети на здравето

1. Гняв към себе си или към другите

Гневът е най-разрушителното чувство, което се отразява незабавно на физическото състояние. Възможни са заболявания на гърлото, упорити обриви и отоци.

2. Чувството на негодувание

Ако непрекъснато се оплакваме, търсим виновници или се самосъжаляваме, биологичното ни поле ще стане уязвимо за болести. Негодуванието и самосъжалението причиняват заболявания като рак на гърдата, болки в гърдите, белодробни проблеми.

Виктория Райдос

3. Черната завист разрушава нашата енергия и здраве

Тази емоция отнема от човека много повече енергия от всички останали. Когато постоянно харчим енергия, за да мислим за това колко щастлив е някой друг и колко нещастни сме ние, тялото ни просто няма енергия да изпълнява защитни функции и имунитетът се проваля. Завистта разболява черния дроб и панкреаса. След следствие от нея и упоритото наднормено тегло.

4. Страхът , особено ако е постоянен, може да доведе до изключително тежки заболявания

Тази емоция и всички мисли, които я причиняват са сериозен тест за човешкото тяло и енергия. Проблеми с гениталиите, дебелото черво и ставите са наследство от упорития страх и колебание.

5. Неувереност

Ако човек не вярва в себе си, тогава той трябва да инвестира огромно количество сили, дори и за най-простото нещо. Постоянните разходи на енергия, нужни за да се преодолеят собствените съмнения, не са най-добрият начин да се повлияе на здравето. И в крайна сметка се появяват заболявания, най-честото от които е мигрена. Лимфната система страда от неувереността, която изпитваме постоянно и безпричинно.

Източник: dobehappy.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *