ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рецепти от природата при висока температура

Смес от 1 разбит белтък, една чаена лъжичка сода бикарбонат, силна ракия и ябълков оцет се мажат на слабините, сгъвките на ръцете и краката и петите. Това средство има добър ефект при децата.

Чифт вълнени или памучни чорапи се намокрят в студена или хладка вода и се обуват. Когато престанат да охлаждат чорапите се свалят. Прилага се вечер. След процедурата краката се измиват с топла вода.

За много висока температура. 1 щипка стръкове от лечебно великденче врят в 100 мл вода 5 мин. Изпиват се по 2 кафени чашки на ден. Рецептата предизвиква изпотяване.

В порцеланова купичка се смесват 50 г ракия 50 мл ябълков оцет, 1 чаена лъжичка сода бикарбонат, един аспирин и един амидофен. Разбиват се добре и с получената смес се прави компрес на гърдите 15 или 20 минути.

В 1 чаша вода се разтапят 2 супени лъжици захар. В нея се топи чиста кърпичка или марля, изстисква се и се поставя върху затворени очи. Сменя се 2 или 3 пъти като през това време болният лежи. След 15 или 20 минути температурата спада. Тази рецепта знам от баба си. Невероятно е това лечение но е факт.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *