ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Стръкове от мащерка при астматичен бронхит

Стръкове от мащерка при астматичен бронхитСмесват се по 100 грама стръкове от мащерка, стръкове от босилек, по 80 грама корени дилянка и листа от подбел, 50 грама корени от сладък корен, 40 грама корени исландски лишей. В 400 грама кипяща вода се поставят 2 супени лъжици от сместа. Вари се 3 минути, кисне 20 минути и се прецежда в термос. От горещата отвара се приема 3 пъти дневно по 120 грама 20 минути преди ядене. Лечението продължава 1месец след изчезване на болестните признаци, а понякога 7-8 месеца.

Смесват се по 100 грама клонки от бял имел, цветове от глог, по 60 грама листа от градински чай, стръкове от мащерка, корени от бял оман, 50 грама листа от подбел и 30 грама стръкове росянка.  В 400 грама кипяща вода  се поставят 2 супени лъжици от сместа. Вари се 3 минути, кисне 20 минути и се прецежда в термос. От горещата отвара се приема 3 пъти дневно по 120 грама 20 минути преди ядене. Лечението продължава 1 месец.

Смесват се по 100 грама грудки от бор, стръкове от мащерка, по 80 грама стръкове босилек, корени дилянка,листа от подбел,  50 грама корен сладък корен и 40 грама корен исландски лишей. В 400 грама кипяща вода се поставят 2 супени лъжици от см,еста. Вари се 3 минути, кисне 30 минути и се прецежда. От отварата се приема 6 пъти дневно по 100 грама 15 минути преди ядене и 30 минути след ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *