ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Мащерка и бяло вино против гнойни сливици

В емайлиран съд се сипва 500 мл бяло вино, 3 супени лъжици мащерка и 3 супени лъжици олио. Вари се на тих огън под капак 15 минути. Маха се от котлона и се прецежда. Вечер се втрива в болните места, като след това задължително трябва да се завият с топъл шал.

Пясъчна имортела 100 г, жълт кантарион 100 г, коприва 100 г, 3 супени лъжици от билковата смес на вечерта се поставят в термос и се залива с 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се по 150 г 4 пъти на ден 30 минути преди хранене.

Шушулки боб 100 г, коприва 100 г, градински чай 100 г, дяволска уста 100 г, корен девесил 100 г, 3 лъжици от билковата смес на вечерта се поставят в термос и се залива с 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се по 150 г 4 пъти на ден 30 минути преди хранене.

С топла вода от бял равнец се правят компреси върху болното място.

100 г луковици от нарцис се нарязват са на ситно и се залива с 0, 5 литра водка. Оставя се да престои 10 дни на топло и тъмно място, като се разклаща след което се пие по 30 г 3 пъти дневно.

Правим запарка от следните билки: по една стиска цвят от липа, и листа от джоджен заливаме със 600 г вряща вода, прецеждаме и смесваме запарката с варен мед (една супена лъжица мед варим 10 минути в 250 гр вода ) Даваме на болния да пие като чай сутрин, обед и вечер.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *