Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Енергетика на дома: кои вещи нямат място в дома на болен човек?

В дома на болен човек не трябва да е мръсно и разхвърляно. Освен това,във времето са останали някои по-особени порядки, с които е добре да се съобразим

болен човек

Понякога се случва човек да има семейство, добри доходи, здраве, приятели… Но в един момент – всичко започва да се разпада. Проблемът идва от нищото и не е ясно защо се е появил. Старите хора казват, че една от причините за това може да е неща, които са с отрицателна енергия.

И друг път сме писали за вещите, които не е добре да стоят у дома, заради лошата енергия, която излъчват. Днес ще обърнем по-голямо внимание на онова, което не трябва да го има в дом, в който има болен човек, както и на порядките в този дом.

Възможно е да не вярвате в подобни „глупости“. И никой не настоява да вярвате… Това са древни истини, още от времето на бабаите на нашите баби. Нищо не пречи да пробвате.

И така – какво се прави и какво не се прави в дом, в който има болен човек?

В чист и красив прозрачен стъклен съд се изсипва морска сол. Трябва да имате два такива – един, който да сложите в антрето, и един в стаята, където е болният човек. Солта се сменя на всяко Новолуние.

Със сол се прави и мокро почистване. Измийте цялата къща със солена вода – не оставя следи, освен по прозорците, но тях е достатъчно да обработите и само по первазите.

Понякога може да използвате чесън или лук – в древността чесънът възпирал субекти от задгробния живот. Сложете няколко скилидки на места, недостъпни за другите.

Сложете в стаята на болния прозрачен съд с вода, в който има яйце или сребърен предмет. Всяка сутрин сменяйте водата с нова.

Какво трябва да махнете от къщата, за да се подобри енергетиката и да се помогне на болния?

1. Мъртви растения

Свежите цветя носят положителна енергия и имат много полезни свойства. Но сухите и изсъхнали растения намаляват добрата енергия в дома. Махнете всяко едно цвете, което просто не се развива добре.

2. Спрял часовник

Часовници, които са спрели, не се вписват в законите на времето, защото то е безкрайно. Поради това се счита, че повреден часовник може значително да навреди на собственика и да привлича отрицателна енергия в къщата.

3. Всичко, което е счупено, старо и неизползвано

Знаете, че според фън-шуй трябва да се освобождаваме от вещи, които не са влизали в употреба повече от година. Нашите баби казват, че в къщата на болен (или по-скоро в стаята) не трябва да се държат въжета, прежда, ножове, ножици, както и скъсани или закърпени дрехи.

Всичко в стаята на болния трябва да е ново, светло, свежо и по възможност без пукнатини и надрасквания. Не трябва да се дават и подаряват на болния пръстени и украшения с камък. Вярва се, че в камъка може да е запечатана лоша енергия, дори и подаряващия да е имал най-добри намерения.

Източник: http://4caste.org

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *