БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

УРО-ВАКСОМ / URO-VAXOM

Съдържа замразен лиофилизат от бактерии е-коли, царевична скорбяла прежелатинизирана, магнезиев стеарат, пропилгалат, натриев глутамат, манитол, червен железен оксид, жълт железен оксид, титаниев диоксид, желатин

Предназначение

уро-ваксомУРО-ВАКСОМ е лекарствен продукт с биоактивна съставка, чиято функция е да подкрепи защитните сили на организма. Медикаментът е специално таргетиран към пациенти с чести инфекции в зони на отделителната система; препоръчва се при остри и хронични уретрити, възпаления след поставяне на катетър, цистит, пиелонефрит и др. Подходящ като допълваща терапия при антибиотично лечение.

Как се приема

Капсулите УРО-ВАКСОМ се вземат по лекарска препоръка; режимът на прием зависи от това дали се касае за профилактика или за лечение на остро/хронично състояние.

Профилактиката с този продукт изисква всеки ден да се гълта по една капсула – сутрин, на гладно, в продължение на три месеца.

При остри инфекции продуктът се взема по същия начин, като допълва приема на антибиотици в продължение най-малко на десет последователни дни.

Стандартната доза обикновено е достатъчна за целите на профилактиката или лечението. Дневният прием не бива да се увеличава или прекратява без лекарска санкция.

Възможни нежелани ефекти

Приемът на УРО-ВАКСОМ в редки случаи може да е причина за алергични реакции. потърсете незабавно медицинска помощ, ако почувствате сърбеж или зачервяване на кожата, оток на устните, езика и крайниците, или ако получите треска.

По-често се съобщава за стомашно-чревни проблеми като дискомфорт, гадене, болки в корема и диария. Ако подобни или други необичайни симптоми се проявят след приема на капсулите УРО-ВАКСОМ, направете консултация със специалист – особено ако не са преходни.

Кога НЕ БИВА да се употребява

УРО-ВАКСОМ не се прилага при алергия към някой от компонентите на продукта.

Продуктът не се прилага при деца под 4 години. При употреба на медикамента децата приемат същата доза, както възрастните.

Продуктът не се дава, ако в момента пациентът развива и друго заболяване.

Приемът от бременни и кърмачки трябва да бъде консултиран от лекар, с преценка за потенциалния риск за здравето.

Възможното съвместяване с други лекарства подлежи на преценка от лекуващия.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма огласена информация за лекарствени несъвместимости; въпреки това паралелният прием с други медикаменти е допустим само след преценка от лекуващия.

__

Усреднена цена в аптеките – 42 лв за опаковка от 30 капсули

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *