Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Хроничен бронхит оправете с иглика и подбел

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 грама корени от иглика, листа от подбел. 2 чаени лъжички от билковата смес се заливат с 400 грама кипяща вода. Киснат 30 минути и запарката се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 1 кафена чашка 30 минути преди хранене.

По 1 чаена лъжичка ситно нарязани листа от подбел, корени от дилянка, стръкове от босилек, семема от копър се варят в 400 грама кипяща вода 5 минути на тих огън. Отварата кисне 5 минути и се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 120 грама 20 минути преди хранене. Употребява се две седмици, почива се една седмица и лечението се повтаря.

1 супена лъжица синапено семе, 1 супена лъжица ленено семе, 10 ореха с черупките, цвят от бъз и лайка се заливат с 500 грама вода и се оставят да киснат в нея 4 часа. Варят се 15 минути на тих огън и отварата се прецежда. Добавят се 100 грама чист пчелен мед и сокът на 1 лимон. От сместа се приема 2 пъти дневно-сутрин и вечер, 20 минути преди хранене по 1 супена лъжица.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Хроничен бронхит оправете с иглика и подбел

  1. нина каза:

    при бронхит ефективно действат капки Умкалор на натурална основа, съвсем безвредни са и засилват имунната защита на организма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *